uyku

(30) Sonuç Bulundu.

Hakkımızda

Medikal sektörde deneyimli çalışma arkadaşlarımız, uyku bozuklukları ve solunum yetmezliği olan 10 bini aşkın hastanın evlerinde kullandıkları cihazların satışını, uyku merkezinde kullanılmakta olan uyku Teşhis cihazlarının satışını yapmış olup, bu ürünlerin satış sonrası hizmetlerini vermektedirler.

Löwenstein Prisma 25S

Prisma serisi uyku ve Solunum tedavi cihazları geniş dokunmatik ekranı ve akıllı ara yüzü sayesinde daha sezgisel ve hızlı kullanım sunar. Löwenstein Prisma25S BiPAP S ile kesinlik, güvenilirlik ve süreklilik uyku tedavinizin tanımı olacak.

Löwenstein Prisma25ST

Löwenstein Prisma25ST cihazı gelişmiş tedavi teknolojisi ve algoritması ile solunum tedavisi etkinliğini artırmaktadır.

RESMED AİRSENSE 10 ELİT

ResMed AirSense Elite, uyku ve Solunum cihazlarının mucidi olan ResMed firmasının son versiyonu premium özellikli uyku solunum bozuklukları cihazdır.

LÖWENSTEİN PRİSMA SOFT PLUS

Prisma SOFT Plus; prisma serisi uyku apne tedavisi cihazlarının geliştirilmiş özelliklerine sahip yeni nesil CPAP modelidir

DreamWear

Dreamwear açık bir görüş alanı, güvenilir bir yüz oturuşu, benzersiz bir konfor ve hareket özgürlüğü sağlar. Sonunda bir maske ile en rahat ettiğiniz uyku pozisyonunu da seçebilirsiniz.

ResMed AirFit N30i


Resmed Mirage Fx

Resmed Mirage Fx CPAP burun maskesi tek beden olarak üretilmiş ve her yüz tipine uyum sağlayan ilk maskedir.

ResMed AirFit N20


Simplygo taşınabilir oksijen konsantratörü


PHILIPS DREAMSTATION AUTO CPAP

DreamWear'i ilk kullandığım anda sevdim. Onunla birlikte hareket özgürlüğüm gerçekten fazlaydı... Bugüne kadar kullandığım en iyi maskelerden biri.

TRILOGY 100 Ev Tipi Ventilatör

TRILOGY 100 Ev Tipi Ventilatör (Volüm / Basınç kontrollü) Güvenilir Yaşam Desteği…

uyku ve Tedavi Cihazları


Sıkça Sorulan Sorular


Tıkayıcı uyku Bozuklukları OUSAS


uykusuzluk - İnsomnia


Narkolepsi


Parasomnia

Parasomnialar, uyku ile uyanıklık sınırında ortaya çıkan ve ne uyanıklık ne de uyku durumlarına ait olmayan bozukluklardır. Bu bozukluklar, Santral Sinir Sistemi aktivasyonunun, otonomik sinir sistemi ve iskelet kaslarına aktarılması sonucu ortaya çıkar. Parasomnialar, genellikle çocukluk çağında erişkinlik dönemine gore daha sık görülmektedir.Amerikan uyku Hastalıkları Derneğinin(ASDA) 1991 tarihinde yayınlanan uyku Hastalıklarının Uluslararası Sınıflandırılması : Teşhis ve Kodlama Kılavuzu(ICSD)’nda Parasomnialar aşağıdaki başlıklar altında incelenmektedir:Uyanma Bozuklukları ( Konfüzyonel Uyanmalar, Uyurgezerlik, uyku Terörleri )uyku-Uyanıklık Geçiş Bozukluklar ( Ritmik Hareket Bozukluğu, Sleep Starts, uykuda Konuşma, Gece Bacak Krampları )REM uykusu ile İlişkili Parasomnialar ( Kabuslar, uyku Paralizisi, uykuda Yetersiz Penil Ereksiyon, uykuda Ağrılı Ereksiyon, REM uykusunda Sinüs Arresti, REM uykusu Davranış Bozukluğu )Diğer Parasomnialar ( uyku Bruksizmi, uyku Enüresisi, uykuda Anormal Yutkunma, Nokturnal Paroksismal Distoni, Açıklanamayan Ani Nokturnal Ölüm, Primer Horlama, İnfant uyku Apnesi, Kongenital Santral Hipoventilasyon Sendromu, Ani İnfant Ölüm Sendromu, Benign Neonatal uyku Miyoklonusu)Başka Türlü Adlandırılamayan Diğer Parasomnialar

Maskemden hava kaçıyor. Nasıl Bir Önlem Almalıyım?

İki çeşit maske kaçağı vardır. En sık karşılaşılanı maskeden kaynaklı kaçaklardır. Diğer kaçak sebebi ise ağzın uykuda açılmasından oluşan kaçaklardır. Maskeden kaynaklı kaçaklarda, öncelikle size uygun ebattaki maske yastığını kullandığınızdan emin olun. Unutmayın ki, her maske nefes verdiğinizde karbondioksitin atılması için kasıtlı olarak belirli bir miktarda hava tahliyesi yapması için dizayn edilir. Bu tahliye mekanizmasından kaynaklı kaçaklar bir sorun değil, aksine bir gerekliliktir.

Maskemi nasıl temizlerim ve ne sıklıkla yenilemem gerekiyor?

CPAP maske yastıkları hassas ve tahriş edici olmayan silikondan üretilir. Bu malzeme tipi birçok cilt tipine uygun olmasıyla birlikte, hassas yapısı kısıtlı bir kullanım ömrünü de beraberinde getirmektedir. Birçok maskenin sağlıklı kullanım ömrü üç ila altı ay arasındadır, ancak dikkatli kullanım ve düzenli bakım ile bu süreleri artırmanız da mümkündür. Burada belirleyici faktör, maskenin sizi rahatsız etmeye başlaması ve kaçakların önüne geçilememesidir. Bu noktadan sonra yapacak bir şey kalmıyor ve maskenin tamamen veya yastığının değişmesi gerekir.

CPAP cihazımı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?

CPAP cihazını temin ederken yapılan yanlış seçimler cihazın kullanımını zorlaştırmış olabilir. Öncelikle problemin nerede olduğu doğru tespit etmemiz gerekir.

CPAP cihazı alırken nelere dikkat etmeliyim?

PAP cihazı alırken dikkat etmeniz gereken 3 önemli adım vardır : Adım: Uygun Cihaz Tipinin Seçimi, Adım: Cihaz Markasının Seçimi, Adım: Cihazı Alacağınız Firmanın Seçimi

uyku Apnesi olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?

Sabah yorgun uyanma, Sıklıkla sabah görülen baş ağrıları, Gündüz uykuluk, Dikkat kaybı, Şiddetli ve kesintili horlama gibi

Maskemi ve cihaz filtrelerini ne sıklıkla yenisi ile değiştirmem gerekiyor?


Cesur olun: Doktorunuza uyku apnesini danışın.


uyku apnesiyle hayat:


RESMED AİRSENSE 10 AUTOSET

ResMed AirSense 10 Autoset, uyku ve Solunum cihazlarının mucidi olan ResMed firmasının son versiyonu premium özellikli uyku solunum bozuklukları tedavi cihazıdır.İki farklı APAP (Otomatik CPAP) algoritmasına sahip ilk ve tek cihazdır. Kullanımı açısından az sayıda düğmesi ile kullanıcı dostudur. Sadece başlatıp kullanmanız yeterlidir. Özel algoritması sayesinde, uyku sırasında basınç artışından rahatsız olan kullanıcılar için “Yumuşak Artış” ile tedavi konforu ve devamlılığını sağlamaktadır.

LÖWENSTEİN PRİSMA SMART PLUS


RESMED AİRMİNİ


Löwenstein Cara


Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!



2025 © Tüm Hakları Saklıdır.

0 (212) 532 09 28

Turgut Özal Millet Cd. No: 97/B / Fatih / İSTANBUL

yusuf@uykumedikal.com